Behendigheid

Deze trainingen zijn bedoeld voor bazen die besloten hebben om met hun hond eens lekker actief aan de slag te gaan. Voorwaarde hierbij is wel dat de hond goed gehoorzaamd en minimaal 12 maanden oud is. Het is niet noodzakelijk dat uw hond heeft deelgenomen aan of geslaagd is voor een gehoorzaamheidscursus. U wordt, voor u met de cursus begint, door ons altijd eerst uitgenodigd voor een gratis proefles.

Om goed voorbereid aan de proefles mee te doen is het belangrijk om het volgende mee te nemen: een lederen of kunststoffen halsband en riem, een speeltje zonder piep, wat lekkere brokjes, stukjes kaas of iets dergelijks. Na de proefles beslist u pas of u aan de training wenst deel te nemen.

Behendigheid kunt u bij ons op een aantal niveau’s beoefenen. In overleg met de instructeurs kunt u steeds een niveau hoger gaan trainen. U hoeft hiervoor geen examens af te leggen. Bij de beginnerstraining ligt de nadruk op de wijze waarop de hond foutloos maar vooral veilig de hindernissen neemt. Bij de gevorderdentraining wordt de snelheid opgevoerd. Foutloos en veilig werken blijft echter voorop staan. Om u voor te bereiden op deelname aan wedstrijden maakt u kennis met diverse spelvormen zoals Gambling, Vast Parcours en Jumping. Wilt u echter puur recreatief met uw hond (blijven) trainen ook dan bent u bij de gevorderdentraining van harte welkom.

Cursustijden:

Maandag 19:00-20:15 op Veld 11Behendigheid beginners
Woensdag 19:00-20:15 op Veld 11Behendigheid beginners
Woensdag 20:30-21:45 op Veld 11Behendigheid gevorderden
Zondag 08:30-09:45 op Veld 11Behendigheid beginners
Zondag 09:45-11:00 op Veld 11Behendigheid beginners
Zondag 11:00-12:15 op Veld 11Behendigheid beginners

Kosten en inschrijven!

De kosten voor de cursus bedragen € 120,-. HTC Stawski is aangesloten bij de FHN. De gevorderden groep behendigheid kan via HTC Stawski naar wedstrijden van de FHN, daar is dan ook een licentie voor nodig.

Mocht u interesse hebben in deze cursus en u volgt nog geen trainingen bij ons, dan kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier. Na ontvangst van uw inschrijving nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

 

info-icon

Het is mogelijk dat er in een van de groepen geen plaats meer is. Geef daarom ook een tweede keuze op. U ontvangt van ons ter bevestiging nog een telefoontje of e-mail. Mocht een les onverhoopt niet doorgaan, dan vermelden wij dat op de website! Mocht dit kort voor de les besloten worden dan wordt u gebeld. Heeft u besloten om deel te nemen, stuur ons dan uw inschrijving zo snel mogelijk toe.

Betaling voor de eerste les door overmaking op bankrekeningnummer NL50RABO0114667802 ten name van HTC Stawski!

Honden Training-Centrum Stawski met een artikel over de behendigheid in BN DeStem:
Klik op onderstaande afbeelding om het artikel te lezen.