Corona beleid

In verband met de aanscherping van de corona (COVID-19) regels per 14 oktober 2020 zijn wij genoodzaakt strengere maatregelen te nemen. Dit heeft ook gevolgen voor het les geven bij onze hondenschool.

De Veiligheidsregio Midden- en West Brabant heeft bepaalt dat hondenscholen hun trainingen mogen laten doorgaan met maximaal 4 cursisten per groep. Dit betekent dat wij een keuze moeten maken in de lessen die wij geven.

Na uitgebreid overleg met de instructeurs hebben wij helaas moeten besluiten dat we vanaf heden alleen les gaan geven aan puppy’s. Deze groep honden heeft in de leeftijdsfase van 3 tot en met 6 maanden een sterke behoefte aan socialiseren. We kunnen puppy’s simpelweg niet laten wachten.

LET OP: Bezoek is NIET toegestaan. Kom alléén met uw hond!

Puppy lessen gaan dus gewoon door, met inachtnemening van de Corona regels!

Wat betekent dit voor u en uw hond?

U neemt deel aan een cursus bij onze hondentraining, maar dit betreft geen puppy cursus. Dit betekent dat wij u helaas géén training kunnen geven in de komende weken.

We hopen op de komende persconferenties positief nieuws te horen en bepalen op dat moment, aan de hand van de maatregelen, of de reguliere lessen weer plaats kunnen vinden.

We snappen dat dit een vervelend bericht is voor u allemaal, maar hopen op uw begrip in deze bijzondere tijden.

Blijf veilig en gezond!

Met vriendelijke groet,
het HTC Stawski team