Gehoorzaamheidscursus beginners

De cursus is bedoeld voor honden van 5 à 6 zes maanden of ouder en bestaat uit 10 wekelijkse lessen van 1 uur. Onder leiding van een van onze zeer ervaren en gediplomeerde instructeurs, traint u in een ”vaste” groep van maximaal 10 deelnemers.

Tijdens de cursus zal worden getraind op zaken die u (nogal) wat problemen opleveren in de dagelijkse omgang met uw hond, zoals het netjes meelopen aan de lijn, blijven liggen, komen op bevel en het gedrag ten opzichte van andere honden. Ter afsluiting kunt u aan een examen deelnemen.

Voor de hond dient u op de eerste les wat lekkere brokjes zoals Frolic, stukjes kaas of iets dergelijks en een speeltje (tennisbal, oude sok, flos) mee te nemen. Schaf nog geen nieuwe halsband, lijn of dergelijke aan, hierover wordt u tijdens de eerste les geïnformeerd. Gemiste lessen inhalen is mogelijk tot en met de 9e les. Hierna is het in verband met de voorbereiding voor het examen niet meer mogelijk om lessen in te halen (uitzonderingen daargelaten). Als u een les in moet halen, neem dan zelf contact op met ons via mail of telefonisch. U bent zelf verantwoordelijk voor het volgen van alle 10 lessen.

Cursustijden:

Maandag 20:30-21:30 op Veld 14
Woensdag 19:00-20:00 op Veld 14
Woensdag 19:00-20:00 op Veld 12
Woensdag 20:30-21:30 op Veld 13
Woensdag 20:30-21:30 op Veld 12
Zondag 09:30-10:30 op Veld 13
Zondag 11:00-12:00 op Veld 12

Kosten en inschrijven!

De kosten voor de cursus inclusief examen bedragen € 120,-. Mochten er extra lessen nodig zijn, omdat het gedrag van uw hond daar aanleiding toe geeft, dan worden deze gratis door ons gegeven! Omschrijf op het inschrijfformulier zo duidelijk mogelijk de problemen die u met uw hond heeft.

Mocht u interesse hebben in deze cursus en u volgt nog geen trainingen bij ons, dan kunt u zich inschrijven via het inschrijfformulier. Na ontvangst van uw inschrijving nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Indien er van uw puppykaart nog lessen open staan dan worden deze in mindering gebracht. Kort voor aanvang van de cursus ontvangt u van ons een bevestigingstelefoontje. Tegelijkertijd wordt u het eventueel resterend ”puppybedrag” doorgegeven.

 

info-icon

Het is mogelijk dat er in een van de groepen geen plaats meer is. Geef daarom ook een tweede keuze op. U ontvangt van ons ter bevestiging nog een telefoontje of e-mail. Mocht een les onverhoopt niet doorgaan, dan vermelden wij dat op de website! Mocht dit kort voor de les besloten worden dan wordt u gebeld. Heeft u besloten om deel te nemen, stuur ons dan uw inschrijving zo snel mogelijk toe.

Betaling voor de eerste les door overmaking op bankrekeningnummer NL50RABO0114667802 ten name van HTC Stawski!