Lockdown verlengd

Lockdown verlengd


De ‘lockdown’ van afgelopen maand heeft niet genoeg geholpen om het aantal besmettingen, ziekenhuisopnames en doden als gevolg van het coronavirus terug te dringen. En dus worden de maatregelen verlengd met minstens drie weken. “We zijn er nog niet, en ook niet bijna”, zei minister De Jonge bij de coronapersconferentie.

Dit betekent helaas dat er nog geen lessen gegeven kunnen worden. Iets dat wij, net als u waarschijnlijk, zeer spijtig vinden. Wanneer dit wél weer kan is en blijft een groot raadsel. Met de opkomst van de Britse en Afrikaanse variant worden de vooruitzichten alsmaar slechter.

Een klein lichtpuntje is het feit dat we dagelijks te horen krijgen dat op het moment van schrijven de besmettingscijfers tóch aan het dalen zijn.
Wij hopen dat deze trend doorzet en dat we snel geholpen kunnen worden met het vaccin.

Tot de tijd dat we weer op een acceptabele manier aan de slag kunnen met trainen, rest ons niet anders dan af te wachten. Mocht u nu onverhoopt tegen problemen aanlopen of vragen hebben met betrekking tot uw hond, schroom dan niet om ons een mail te sturen of een WhatsApp bericht.
Wij proberen dan zo spoedig mogelijk te reageren.

Tot die tijd wensen wij u allen een goede gezondheid en hopelijk tot snel!